Bouwtechnische keuring Hilversum

Bouwtechnische keuring Hilversum

Bouwtechnische keuring Hilversum voor een grondige inspectie van een door u aan te kopen woning.

Bouwtechnische keuring Hilversum

Het is waarschijnlijk de grootste aankoop die u ooit zult doen.
De kosten om een inspectie te laten uitvoeren wegen niet op tegen de waarde van de te inspecteren woning.
De aankoop van een huis moet een verrijkende ervaring zijn, niet één gevuld met verdriet en spijt.

Ons team van inspecteurs zijn toegewijd om voor u een gedetailleerd rapport op te maken, welke de mechanische en structurele componenten van een woning uiteen zet.

Na de inspectie kunt u binnen 48 uur van ons een rapport ontvangen in uw email box, voorzien van foto’s van de gebreken, welke tijdens de inspectie naar voren zijn gekomen.

Wij doen niet alleen bouwtechnische keuringen voor de aankoop van een woning, maar ook voor de verkoop, bouwbegeleiding, meeloop keuring en keuringen voor Nationale Hypotheek Garantie.

Bouwtechnische keuring Hilversum

MEELOOP BOUWKEURING:

Een meeloop bouwkeuring is vergelijkbaar met een bouwkeuring, maar er wordt geen rapportage uitgewerkt. U zou dus zelf aantekeningen kunnen maken en deze meenemen in onderhandelingsprijs.
Meeloopkeuring is een uitstekende keus bij jonge woningen en bedrijfspanden van ca. 10 jaar jong.

AANKOOPKEURING HUIS / AANKOOPKEURING APPARTEMENT:

Gaat u een huis kopen? Dan kunt u altijd een voorwaarde opnemen in uw voorlopig koopcontract zodat bij veel gebreken u af kunt zien van de koop. Dus u neemt de aankoopkeuring als een voorwaarde op in uw koopakte.
Dit type keuring doet u voor uzelf omdat u zeker wil weten dat u geen kat in de zak koopt. Hiernaast bent u te allen tijde onderzoek plichtig volgens de Nederlandse wet. Dus u probeert op deze manier vele risico’s uit te sluiten.

NHG BOUWKEURING:

NHG (Nationale Hypotheek Garantie):

Onder voorwaarden kunt u voor een NHG in aanmerking komen. Hier komt er een NHG bouwkeuring aan te pas daar uw bank of geldverstrekkers een NHG keuring als eis stellen.

NHG keuring kan dan een grote rol spelen in het verkrijgen van uw NHG hypotheek.

VOOR-OPLEVERINGSKEURING NIEUWBOUW:

Aannemer is klaar met zijn werk en heeft u op de hoogte gesteld? Dan wordt de woning of een bedrijfspand goed nagelopen en worden bouwfouten, gebreken, e.d. aan u gerapporteerd. Onze bouwkundige heeft veel ervaring hiermee. Hiernaast voorziet onze bouwkundige u van advies over onderhoud, onderhoudskosten en verbouwingsplannen, alsmede de haalbaarheid hiervan.

VERBOUW KEURING / RENOVATIE KEURING:

Voordat een verbouwing of renovatie klaar is, gaan wij controleren of alles volgens contract en het bouwbesluit uitgevoerd is.

Zodoende krijgt u een goed beeld van de kwaliteit van de verbouwing of de renovatie van uw woning of bedrijfspand.

Tip: schakel een deskundig bouwspecialist in tijdens de bouw of verbouw van uw woning/bedrijfspand) voor meerdere fases zodat u risico’s kunt uitsluiten bij een geschil.

MUTATIE KEURING, BEDOELD VOOR HUURDERS EN VERHUURDER:

Een mutatie keuring gebeurt voor het als nieuwe huurder of andere woning gebruiker betrekken van een woning. Tijdens de overdracht of de oplevering aan een nieuwe huurder is het aan te bevelen de staat van een pand of woning vast te stellen door een bouwkundige. Dit wordt door aan de hand van een uitgebreide rapportage gemaakt zodat er geen onenigheden ontstaan als de overdracht tot het verleden behoort. Gebreken worden in kaart gebracht door onze onafhankelijk bouwkundig adviseur.

GROOT PROJECT KEURING:

Voor instellingen, organisaties, diensten volkshuisvesting, woningbouwverenigingen, investeerders, beleggers, bankinstellingen en andere vastgoed organisaties doen wij vele keuringen voor hun complex en wijk. Onze dienst wordt dan afgestemd op de wensen van onze klanten.

Ook doen wij inspectie om na te gaan of de werkelijke toestand van een pand aan de eisen van het bouwbesluit nog voldoet in verband met het meer jaren onderhoudsplan. Door onze inspectie kan het verschil erin boven water komen.

BOUWKEURING TIJDENS DE BOUW:

Tijdens de bouw gaan wij ook keuren, bijvoorbeeld het vlechtwerk voordat beton gestort kan worden, maar ook kan de betonkwaliteit geïnspecteerd worden, alsmede de eisen die daaraan gesteld worden. Uitzetten van een bouwkavel, of dit wel volgens tekeningen uitgevoerd en kalanderen van de heipalen doen wij ook.

Een bouwtechnische keuring zal het risico van kopen aanzienlijk verkleinen en het gehele koopproces makkelijker en minder stressvol maken.

Het krijgen van een uitgebreide beoordeling van een huis bespaart u uiteindelijk veel geld en tijd op toekomstige reparaties en onderhoud.

Bij het inhuren van onze bouwkundige experts weet u dat u de meest informatieve en objectieve inspectie van professionele inspecteurs zult ontvangen.
Ons team heeft zich toegewijd  aan het verstrekken van een uitgebreide rapportage, inclusief foto’s, die de mechanische en structurele componenten van een woning weergeven.

Wij weten dat, wanneer u onze dienst inschakelt voor een bouwtechnische keuring, u uw vertrouwen in de handen legt van onze bouwkundige inspecteur. Deze verantwoordelijkheid nemen we heel serieus.

Wij scheppen er plezier in om klanten te helpen met een bouwtechnische keuring. Klant- en servicegericht werken is onze hoogste prioriteit. Heeft u vragen? Neemt u dan gerust contact op met bouwtechnische keuring Hilversum.